top of page

1800 

FAJTA FELPRÓBÁLHATÓ SZEMÜVEGKERET

TÖBB MINT

etnia barcelona.jpg
logo_etnia.png

Az Alkotó színt vitt egy olyan termék életébe ami addig csak a barnát és feketét ismerte. 

Ha valamit tudott, az az volt, hogy nem akarta "csak" a szemüveggyártásnak szentelni erőfeszítéseit; még valamit akart. És ez a valami márkát teremtett. 

Egy márkát, amely egyszerre lett szabad, emberi és tisztelettudó minden etnikummal szemben. Olyan márkát akart, amely minden emberre és kifejezési formára gondol a színeken és a művészeten keresztül

Így született meg Etnia Barcelona.

Lacoste_men_eyeglasses_2012_spring_summer.png
lacoste.png

Mivel a legelső póló 1933-ban jelent meg, a Lacoste autentikus sportöröksében visszaköszön a tavaszi optimizmus és a világi elegancia.

A sport és a divat határán Lacoste felszabadít minket, mozgást teremt és bátorít az önkifejezésünkre.
Minden kollekció, minden darabja a Lacoste időtlen eleganciát ragadja meg. A kreativitás és klasszikus játék, merészségre ösztönző kombinációja.
A Lacoste eleganciája egy ikonikus logó köré tömöríti közösségét, amelyben mindenki tiszteli és elismeri egymás stílusát. 

109017993_322365199156278_2481873964390811738_n.jpg
letöltés (2).png

A Cubista egy prágai születésű szemüveg gyártó, akiket megihletett az 1911-es Cseh, kubista művészet, annak egyedi forma és színvilágával. Prémium anyaghasználatuk és egyedi szinezetük teszi különlegessé kereteiket.  

sil_800x800px_ar_w_edited.jpg
silhouette logo.png

A kifinomult esztétika, elegancia és ergonómia luxusa, könnyedségbe ágyazva.
Határozott önismerethez, önkifejezéshez alkot folyamatosan időtlen formavilágot mind a Nők és Férfiak számára. Precíz tervezést kézi, manufakturális gyártás követ, melynek során az elkészült szemüvegek Súlya kb. 2 gramm. A legnemesebb anyagok felhasználása jellemzi, mint a 18 karátos sárga vagy fehér vagy rózsa arany, drágakövek, fa, titánium. A kötetlen formák, méretek, rengeteg színvariáció sokasága segít kielégíteni a legkülönfélébb egyéni igényeket.

a9be39dadf86f07bbff11204d3c581a1.jpg
rodenstock.png

Időtlen klasszikus vagy modern dizájn? A több mint 140 éves német mérnöki kiválóság tapasztalatával a Rodenstock a technológia és a design tökéletes kombinációját hozza létre minden keretben. Esztétikusan vonzó szemüvegkereteket készítenek, amelyek maximális kényelmet ígérnek az optimális illeszkedésnek köszönhetően.
A Rodenstock az innovatív technológiákra támaszkodik: több mint 130 szabadalommal minden nap páratlan tartósságú remekművek készülnek. 
Végül is minden szemüveg 118 óra szenvedély és a részletekre való odafigyelés eredménye.

tshirt-soliver.jpg
s.oliver.png

Fiatalok, vadak és szabadok vagyunk, és ez látszik a kinézetünkön - szeretjük a divatot. Olyan divatot készítünk, amelyben élhet - divatstressz nélkül. Szabaduljon meg a túl szűk farmertől, a hamis barátoktól és a valószerűtlen szépségideáloktól. 
Maradj távol a negativitástól, és ne hagyd, hogy bármi lenyomja, ami nem vagy. Viselje azt, amihez kedve van. Amiben jól érzed magad, és úgy táncolsz a zenére, mintha senki sem látna téged.

Vector-Smart-Object.jpg
flair-de-logo-vector_2.png

A Flair szemüvegkeretek készítőinek célja mindig az volt, hogy a szemüveget szebbé, kényelmesebbé - egyszerűen jobbá - tegyék. A szemüveggé, amelybe az emberek szerte a világon beleszerethetnek. E törekvésüktől vezérelve jelentős szerepet játszottunk abban, hogy a szemüveget kiváló minőségű kiegészítőkké növesszék, segítve őket a hírnév és az elismerés elérésében szerte a világon. A szemüvegpiac ezen forradalma alapján a FLAIR a keret nélküli szemüveg szinonimájává vált: AZ EREDETI.

52504069_10156938177474793_280727828494811136_o.jpg
prodesign.png

A PRODESIGN egy úttörő szemüveggyártó cég, amelyet 1973 -ban alapítottak Aarhusban, Dániában. Ma, több mint 40 éves iparági év után a ProDesign továbbra is friss és dinamikus szemüvegkoncepciókat kínál, amelyek ötvözik a funkcionalitást és a vizuális kifejezést, miközben hűek maradnak dán formatervezési örökségünkhöz.

Egyéb márkáink
(a teljesség igénye nélkül):
- Inflecto
- Icon
- Christies
- Cosplay
- Duts
- Glossi

- Look

- Newton
- Solano
- Pyton
- Invu
- Police
- Spirit
- Milo&Me

Klasszikus
keretek

3.500 - 15000 Ft között

Pénztárcabarát keretek

3900 Ft-tól

Ezek a szemüvegkeretek képezik részét a csomag kedvezményeinknek. Pl:

15900 Ft-os Csomag ajánlatunk

Tartalma:

2 db lencsét, 1,50   műanyag alapanyagból.1 db könnyű vékony keretet. Munkadíjat. Karcmentes réteg + antireflex réteg ajándék.

Divatos, modern keretek

15.000 - 45000 Ft között

Üzletünk választékának 90%-a ebből a kategóriából kerül ki.
Kényelmes, divatos és egyedi szemüvegkereteink között biztos megtalálja az önnek tetszőt. 
Választékunk minden darabjából egyet tartunk, így amennyiben minket tisztel meg vásárlásával, ne halogassa, lehet, hogy valaki más is az ön keretére vágyik.

Luxus és Prémium keretek

45.000 - 165.000 Ft között

20 Éves múltunk során kialakult ízlésünk és vásárlóink igénye, mára egy nagyon komoly minőségi és esztétikai kategóriát is létrehozott üzletünkben.

Prémium alapanyagok, nemzetközi designerek tervezte keretcsaládok és az esetenként teljesen kézzel készült szemüvegkeretek folyamatosan megújuló választékával várjuk.​

bottom of page