szemuveg patern png 2.png

Rólunk

Csapatunk 2014

Cégünk a Borovszky és Társa Bt. családi vállalkozásként 1992 tavaszán alakult. Nem sokkal ezután 1996 őszén nyitottuk meg látszerész boltunkat a Duci Optikát.

Üzletünk nevét az akkor még tizenegy éves kisfiunkról kapta. Üzletünknek ekkor a gyermekek szemvizsgálatát és szem üveg korrekcióját választottuk főprofilunknak. Mára már nem csak gyermek-szemüveg értékesítéssel foglalkozunk, de üzletünk máig gyermekbarát és közel 100 féle gyerekkeretünkkel szeretettel várjuk a gyermekes családokat is. Az elmúlt 20 év alatt üzletprofilunk átalakult. Értékesítőink jelenleg 4 nemzetközi és 2 magyar nagy lencsegyártó teljes kínálatából tudnak ajánlani, több mint 5000 fajta lencse közül. A több tízezer elkészült és elégedetten átvett szemüveg a garancia üzletünk minőségére. Üzletünkben Látszerészmester és Optometrista is dolgozik.

Cégünk üzletprofilja több mint 20 éve a vevő-központúság. Minden vásárlónkat egyedien az Ő problémájának megfelelően kezeljük. Mindegyikőjük kérését és elvárását személyes ügyünkként kezeljük, emiatt üzletünk 100%-os MEGBÍZHATÓSÁG GARANCIÁT vállal. Amennyiben bebizonyosodik, hogy üzletünk hibája miatt nem lát szemüvegével, biztosítjuk, hogy azonnal orvosoljuk a hibát, természetesen térítésmentesen.