top of page

Rólunk

Csapatunk 2014

Cégünk a Borovszky és Társa Bt. családi vállalkozásként 1992 tavaszán alakult. Nem sokkal ezután 1996 őszén nyitottuk meg látszerész boltunkat a Duci Optikát.

Üzletünk nevét az akkor még tizenegy éves kisfiunkról kapta. Üzletünknek ekkor a gyermekek szemvizsgálatát és szemüveg korrekcióját választottuk főprofilunknak. Mára már nem csak gyermek-szemüveg értékesítéssel foglalkozunk, de üzletünk máig gyermekbarát és közel 100 féle gyerekkeretünkkel szeretettel várjuk a gyermekes családokat is. Az elmúlt 25 év alatt üzletprofilunk átalakult. Értékesítőink jelenleg 7 nagy nemzetközi és egy magyar lencsegyártó teljes kínálatából tudnak ajánlani, több 10.000 fajta lencse közül. A több mint 25 év alatt elkészült és elégedetten átvett szemüveg a garancia üzletünk minőségére. Üzletünkben Látszerészmester és Optometrista is dolgozik. Emellett folyamatos tanuló képzéssel próbálunk hozzájárulni szakmánk fiataljainak tudásához, hogy Önnek a jövőben is ugyan ezt a szakmai színvonalat tudják nyújtani.

Cégünk üzletprofilja több mint 25 éve a vevő-központúság. Minden vásárlónkat egyedien az Ő problémájának megfelelően kezeljük. Mindegyikőjük kérését és elvárását személyes ügyünkként kezeljük, emiatt üzletünk 100%-os MEGBÍZHATÓSÁG GARANCIÁT vállal. Amennyiben bebizonyosodik, hogy üzletünk hibája miatt nem lát szemüvegével, biztosítjuk, hogy azonnal orvosoljuk a hibát, természetesen térítésmentesen.

bottom of page