top of page
Dávid Borovszky

Multifokális 1+1 akció

Egy pár HOYA szemüveglencse vásárlása esetén egy másik pár szemüveglencsét adunk ajándékba!


Ajánlatunk visszavonásig van érvényben!


A Duplázó ajánlat a HOYA állandó ajánlata, melynek keretében az ajánlatban részt vevő Hoya progresszív lencsék vásárlása esetén egy 2. pár progresszív vagy munkaszemüveg-lencsét választhatnak ajándékba!


Az ajánlatban résztvevő progresszív lencsék: - Hoyalux iD MySelf - Hoyalux iD MyStyle V+ (EyeGenius változatban is) - Hoyalux iD LifeStyle 3 és 3i - Balansis - Daynamic - Polarizált progresszív lencsék (LifeStyle 3 és 3i Polarizált, Balansis Polarizált, Daynamic Polarizált, Amplitude Polarizált, Sportive progresszív Polarizált) - Amplitude TrueForm - EnRoute és EnRoute Pro progresszív lencsék - Sportive TrueForm progresszív lencsék A 2. pár (ajándék) lencse a következő szemüveglencse típusok közül választható: Választható progresszív lencsék: - Hoyalux iD MySelf - Hoyalux iD MyStyle V+ (EyeGenius változatban is) - Hoyalux iD LifeStyle 3 és 3i - Balansis - Daynamic - Polarizált progresszív lencsék (LifeStyle 3 és 3i Polarizált, Balansis Polarizált, Daynamic Polarizált, Amplitude Polarizált, Sportive progresszív Polarizált) - Amplitude TrueForm - EnRoute és EnRoute Pro progresszív lencsék - Sportive TrueForm progresszív lencsék Választható munkaszemüveg-lencsék: - WorkStyle V+ - Tact TrueForm - Lecture A és Lecture B M.A.P. és TrueForm - Addpower 60 1.50 M.A.P. és TrueForm A fenti lencsék minden alapanyagban és réteggel is részt vesznek ajánlatunkban. Az ajánlat igénybevételének feltételei: • A 2 pár lencsét egy időben kell megrendelni. • Az ajándék pár lencse a megrendelt 1. pár progresszív lencsével azonos, vagy annál alacsonyabb értékű progresszív vagy munkaszemüveg-lencse lehet. • Amennyiben a 2. pár lencse progresszív lencse, akkor a 2 pár lencse dioptriájának meg kell egyeznie. • Abban az esetben, ha a 2. pár lencse munkaszemüveg, a rendelt dioptria eltérhet az eredeti progresszív lencse dioptriájától, de a szemüvegviselőnek meg kell egyeznie. Pénzügyi feltételek: • Az 1. pár (illetve minden esetben a magasabb árú) progresszív lencse, kedvezmények nélküli listaáron kerül felszámolásra. • A 2. pár (illetve minden esetben az alacsonyabb árú) progresszív vagy munkaszemüveg-lencse 0 Ft-os áron kerül felszámolásra. • A munkadíj mind a két szemüveg esetében az 1. pár lencse munkadíjjával egyen értékű, függetlenűl a 2. pár lencse eredeti listaárától.

Hoya Multifokális akció
Hoya duplázó akció

2 Comments


Andriy
Andriy
Aug 01

Nemrégiben úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami újat a szabadidőmben. Az interneten keresgéltem, és rátaláltam egy online kaszinó oldalra, ami azonnal felkeltette az érdeklődésemet. Az oldal rendkívül jól felépített és könnyen navigálható, rengeteg izgalmas játékot kínál, beleértve a nyerőgépeket, pókert és rulettet. Az oldalon rengeteg bónusz és promóció található, például az üdvözlő bónusz, amely az első befizetéskor azonnal jóváíródik. Ezek az ajánlatok még vonzóbbá tették az oldalt számomra. Különösen tetszett a hűségprogram, amely rendszeres játékosok számára extra jutalmakat kínál. Összességében nagyon elégedett vagyok az oldallal, és mindenkinek ajánlom, aki szereti a kaszinójátékokat.

Like

A WeisBet való játék első percei után rájöttem, hogy ez a kaszinó nekem való! Az oldal felülete egyszerű és intuitív, nincsenek nehézségek a navigációval. A játékok itt minden ízlésnek megfelelnek: nyerőgépek, rulett, póker, élő osztók - minden a legmagasabb szinten van. A bónuszok és promóciók izgalmat és örömöt adnak a játékhoz. Az ügyfélszolgálat tökéletesen működik, mindig készen áll a segítségre és a kérdések megválaszolására. A pénzkivonás gyors és megbízható. Ajánlom a WeissBet-et minden szerencsejáték rajongónak!

Like
bottom of page