Gyerek szemüveg 25% kedvezmény + nyerhet akár egy PS4 játékkonzolt

Örömmel mutatjuk be Önnek 2020. augusztus 24-től induló, nagyszabású iskolakezdési akciónkat.


Hoya Kids szemüveglencsék 25% kedvezménnyel + AJÁNDÉK sorsjegy minden pár Hoya Kids lencse mellé!


Az akció időtartama: 2020. augusztus 24. – október 31.


Az akció részletei: Akciónk keretében 25% kedvezményt nyújtunk Önnek a Hoya Kids szemüveglencsék fogyasztói árából. Az akció során, a fenti kedvezmény mellett, minden pár Hoya Kids lencse mellé egy kaparós sorsjegyet is adunk, amellyel értékes ajándékokat nyerhet!


Az akcióban résztvevő termékek: • Kids PNX 1.53 egyfókuszú szemüveglencsék • Kids 1.50 egyfókuszú szemüveglencsék

Nyeremények:

• 1 db Playstation4 játékkonzol

• 50 db 2000 Ft értékű Libri vásárlási utalvány

• 25 db Terepjáró homokfutó LEGO Creator 3in1 készlet


A nyereményjáték menete: A szemüveg átvételekor a megkapott sorsjegye lekaparásával akár azonnal megtudhatja, hogy a sorsjegy nyert-e vagy sem. Amennyiben a sorsjegyen nyeremény látható, akkor jogosulttá válik a sorsjegyen feltüntetett ajándékra. A nyertes sorsjegy csak üzletünkben váltható be.


Az ajándékok kiküldésének menete: Amennyiben a sorsjegyen nyeremény látható, akkor kérjük azt adja le kollégáinknak minél hamarabb, de legkésőbb 2020. november 15-ig. A nyertes sorsjegyen feltüntetett nyeremény, a sorsjegy beérkezést követő 1 héten belül ületünkbe megérkezik és Ön átveheti.


További tudnivalók a nyereményjátékkal kapcsolatban: A Hoya Vevőszolgálatára 2020. november 15. napját követően beérkezett sorsjegyek tekintetében nincs mód a nyeremény beváltására. A nyeremény átruházható, de készpénzre nem váltható. A Hoya Lens Hungary Zrt. a nyereményjáték során képződő adatokat szigorúan bizalmasan kezeli. A nyeremény felhasználásával kapcsolatban felmerülő, fogyasztót érintő adókat és járulékokat a Hoya Lens Hungary Zrt. fizeti.


Termékajánlás: Hoya Kids lencsék: A gyermekek életmódjához és speciális igényeihez kifejlesztett szemüveglencsék.

Hoya Kids Program: Ne feledje, hogy az egész évben érvényes Hoya Kids Program keretében 20% kedvezményt adunk minden Hoya Kids termék esetében, a következő Hoya Kids termék árából! Így Önök az akciós 25% kedvezményen felül a jövőben +20% kedvezményre lesznek jogosultak gyermekük lencsecseréje esetén.*

*A Hoya Kids Program részleteit és szabályzatáól érdeklődjön kollégáinknál.


További tudnivalók: Raktárhiány esetén a lencsék szállítási határideje automatikusan 5 munkanapra módosul.#gyerekszemüveg #iskolakezdés #hoya #akció #sorsjegy #ps4

Budapest, 1035 Vörösvári út 35.

Tel.: +36(1)388-5123 +36(70)388-9244

info@ducioptika.hu

COPYRIGHT © 2016 Optiweb Creative