top of page

1800 

TÖBB MINT

FAJTA FELPRÓBÁLHATÓ SZEMÜVEGKERET

etnia barcelona.jpg
logo_etnia.png

etnia Barcelona

Az Alkotó színt vitt egy olyan termék életébe ami addig csak a barnát és feketét ismerte. 

Ha valamit tudott, az az volt, hogy nem akarta "csak" a szemüveggyártásnak szentelni erőfeszítéseit; még valamit akart. És ez a valami márkát teremtett. 

Egy márkát, amely egyszerre lett szabad, emberi és tisztelettudó minden etnikummal szemben. Olyan márkát akart, amely minden emberre és kifejezési formára gondol a színeken és a művészeten keresztül

Így született meg Etnia Barcelona.

Lacoste_men_eyeglasses_2012_spring_summer.png
lacoste.png

Lacoste

Mivel a legelső póló 1933-ban jelent meg, a Lacoste autentikus sportöröksében visszaköszön a tavaszi optimizmus és a világi elegancia.

A sport és a divat határán Lacoste felszabadít minket, mozgást teremt és bátorít az önkifejezésünkre.
Minden kollekció, minden darabja a Lacoste időtlen eleganciát ragadja meg. A kreativitás és klasszikus játék, merészségre ösztönző kombinációja.
A Lacoste eleganciája egy ikonikus logó köré tömöríti közösségét, amelyben mindenki tiszteli és elismeri egymás stílusát. 

109017993_322365199156278_2481873964390811738_n.jpg
letöltés (2).png

CUBISTA

A Cubista egy prágai születésű szemüveg gyártó, akiket megihletett az 1911-es Cseh, kubista művészet, annak egyedi forma és színvilágával. Prémium anyaghasználatuk és egyedi szinezetük teszi különlegessé kereteiket.  

sil_800x800px_ar_w_edited.jpg
silhouette logo.png

Silhouette

A kifinomult esztétika, elegancia és ergonómia luxusa, könnyedségbe ágyazva.

Határozott önismerethez, önkifejezéshez alkot folyamatosan időtlen formavilágot mind a Nők és Férfiak számára. Precíz tervezést kézi, manufakturális gyártás követ, melynek során az elkészült szemüvegek Súlya kb. 2 gramm. A legnemesebb anyagok felhasználása jellemzi, mint a 18 karátos sárga vagy fehér vagy rózsa arany, drágakövek, fa, titánium. A kötetlen formák, méretek, rengeteg színvariáció sokasága segít kielégíteni a legkülönfélébb egyéni igényeket.

a9be39dadf86f07bbff11204d3c581a1.jpg
rodenstock.png

Rodenstock

Időtlen klasszikus vagy modern dizájn? A több mint 140 éves német mérnöki kiválóság tapasztalatával a Rodenstock a technológia és a design tökéletes kombinációját hozza létre minden keretben. Esztétikusan vonzó szemüvegkereteket készítenek, amelyek maximális kényelmet ígérnek az optimális illeszkedésnek köszönhetően.
A Rodenstock az innovatív technológiákra támaszkodik: több mint 130 szabadalommal minden nap páratlan tartósságú remekművek készülnek. 
Végül is minden szemüveg 118 óra szenvedély és a részletekre való odafigyelés eredménye.

tshirt-soliver.jpg
s.oliver.png

S'Oliver

Fiatalok, vadak és szabadok vagyunk, és ez látszik a kinézetünkön - szeretjük a divatot. Olyan divatot készítünk, amelyben élhet - divatstressz nélkül. Szabaduljon meg a túl szűk farmertől, a hamis barátoktól és a valószerűtlen szépségideáloktól. 
Maradj távol a negativitástól, és ne hagyd, hogy bármi lenyomja, ami nem vagy. Viselje azt, amihez kedve van. Amiben jól érzed magad, és úgy táncolsz a zenére, mintha senki sem látna téged.

Vector-Smart-Object.jpg
flair-de-logo-vector_2.png

Flair

A Flair szemüvegkeretek készítőinek célja mindig az volt, hogy a szemüveget szebbé, kényelmesebbé - egyszerűen jobbá - tegyék. A szemüveggé, amelybe az emberek szerte a világon beleszerethetnek. E törekvésüktől vezérelve jelentős szerepet játszottunk abban, hogy a szemüveget kiváló minőségű kiegészítőkké növesszék, segítve őket a hírnév és az elismerés elérésében szerte a világon. A szemüvegpiac ezen forradalma alapján a FLAIR a keret nélküli szemüveg szinonimájává vált: AZ EREDETI.

52504069_10156938177474793_280727828494811136_o.jpg
prodesign.png

Prodesign

A PRODESIGN egy úttörő szemüveggyártó cég, amelyet 1973 -ban alapítottak Aarhusban, Dániában. Ma, több mint 40 éves iparági év után a ProDesign továbbra is friss és dinamikus szemüvegkoncepciókat kínál, amelyek ötvözik a funkcionalitást és a vizuális kifejezést, miközben hűek maradnak dán formatervezési örökségünkhöz.

Egyéb márkáink
(a teljesség igénye nélkül):
- Inflecto
- Icon
- Christies
- Cosplay
- Duts
- Glossi

- Look

- Newton
- Solano
- Pyton
- Invu
- Police
- Spirit
- Milo&Me

bottom of page